2 Comment

  1. Aardige beste Roel, wat mis ik jou nu nog! IK ben blij dat jij nu heel aardig ben. Ik denk nu aan jou, maar niet meer vergeten! Ik ga vanavond straks mee naar mijn televisie kijken over Europa League. Anders weet ik het niets of Sevilla gewoon winnen wordt. Feyenoord mag dus niet meer vóór Europa League spelen. Ik ga zondag naar
    mijn stiefmoeder in Alkmaar. Schrijf je nu mee naar mij prima terug? Veel groeten van Frank

    1. eduard says: Beantwoorden

      Dag Frank, dankjewel voor je bericht. Jammer natuurlijk van Feyenoord, maar volgend seizoen beter. Veel groeten van Roel vanuit San Francisco!

Geef een reactie

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>